Δευτέρα, 09/02/26
Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου, 2026
Βέλγιο

Όρισε τον… στόχο του ο Βαγιαννίδης! (photo)

Δανεικός από την Ίντερ στην βελγική Σιντ Τρούιντεν θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο νεαρός αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από την ιταλική ομάδα και δοκιμάστηκε από τον Αντόνιο Κόντε, στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, ωστόσο παραχωρήθηκε δανεικός προκειμένου να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 12/09/2001) προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και πλέον, μακριά από τα πάτρια εδάφη, έχει θέσει ως στόχο να καταξιωθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ωστόσο, αυτό που προέχει πρώτα είναι η… πρόκληση του Βελγίου.

 

 

Λίγες μέρες αφότου ανακοινώθηκε από την Σιντ Τρούιντεν, ο ταλαντούχος Βαγιαννίδης πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις, χωρίς ωστόσο να λέει… πολλά, αποκαλύπτοντας ήδη από το ξεκίνημα το μεγάλο προσωπικό του στόχο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο νεαρός:

“Ο στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Το κίνητρό μου είναι να ξεκινήσω όπως θέλω στη νέα μου ομάδα και να παίξω όπως μπορώ, γιατί τότε ίσως ακολουθήσει μία κλήση στην Εθνική Ελλάδας.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σημαντική νίκη για την U15 του Ατρομήτου επί της Κηφισιάς!

Η U15 του Ατρομήτου επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς,...

Νίκη για τον Βόλο επί του Αστέρα για τη Super League U17!

Ο Βόλος πέρασε από το εμπόδιο του Αστέρα Aktor...

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ – Πέρασε και τον Άρη!

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται ασταμάτητος, αφού πέρασε το εμπόδιο και...

Μεγάλο διπλό του Λεβαδειακού στον ΟΦΗ!

Η U19 του Λεβαδειακού έφυγε από την έδρα του...

Πέρασε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ