Παρασκευή, 29/03/24
Αγγλία

Ο Οζιλ… κατακεραύνωσε την Άρσεναλ! (photo)

Ο Μεζούτ Οζίλ, μέσω δήλωσης, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως κόπηκε από την 25άδα της Άρσεναλ για τους αγώνες της Premier League, υποστηρίζοντας πως δεν του ανταποδόθηκε η αφοσίωση που έδειξε στην ομάδα.

Η δήλωση του Οζίλ:

“Αυτό είναι ένα δύσκολο μήνυμα που πρέπει να γράψω στους φίλους της Άρσεναλ, με την οποία αγωνίστηκα τα τελευταία χρόνια. Είμαι βαθιά απογοητευμένος απ’ το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκα στη λίστα των παικτών που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Premier League τη φετινή σεζόν.

 

Απ’ την στιγμή που υπέγραψα το νέο συμβόλαιό μου το 2018, απέδειξα την πίστη και την αφοσίωσή μου στον σύλλογο που αγαπώ, την Άρσεναλ, και με θλίβει το γεγονός πως δεν υπήρξε ανταπόδωση. Όπως αποδεικνύεται, η αφοσίωση είναι πολύ δύσκολο να έρθει στις μέρες μας. Πάντα προσπαθούσα να παραμείνω θετικός από βδομάδα σε βδομάδα, ευελπιστώντας πως θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω σύντομα στην ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο έμενα σιωπηρός τόσο καιρό.

 

Πριν από τη διακοπή εξαιτίας του κορονοϊού, ήμουν πραγματικά χαρούμενος με την εξέλιξη που είχαμε ως ομάδα υπό το νέο προπονητή, Μικέλ Αρτέτα. Βρισκόμασταν σε θετικό δρόμο και μπορώ να πω ότι οι εμφανίσεις μου ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Όμως, τα πράγματα άλλαξαν ξανά και δεν μου επιτρέπεται πλέον να παίξω ποδόσφαιρο στην Άρσεναλ.

 

Τι άλλο μπορώ να πω. Αισθάνομαι ακόμη το Λονδίνο σαν το σπίτι μου, έχω ακόμα πολύ καλούς φίλους στην ομάδα και ισχυρό δέσιμο με τους φιλάθλους του συλλόγου. Ο,τι κι αν συμβεί, θα συνεχίσω να παλεύω για την ευκαιρία μου και δεν θα αφήσω την 8η σεζόν μου στην Άρσεναλ να τελειώσει έτσι. Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι αυτή η σκληρή απόφαση δεν θα αλλάξει τίποτα στο πως σκέφτομαι. Θα συνεχίσω να προπονούμαι όσο καλύτερα μπορώ και όποτε μπορώ να χρησιμοποιώ τη φωνή μου για τη δικαιοσύνη, εναντίον της απανθρωπιάς”.

Δείτε τη δήλωση του:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...