Κυριακή, 08/09/24
ΠΑΟΚ (U19)

Ο Γκαρσία έχει φτιάξει τον… ΠΑΟΚ που όλοι θέλουν! (photo)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Πρωταθλήματα, αήττητα, γκολ είναι ο απολογισμός του Πάμπλο Γκαρσία, σε αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της U19 του ΠΑΟΚ.

Ο Ουρουγουανός έχει μετατρέψει την ομάδα σε “μηχανή παραγωγής” ταλέντων και όχι άδικα, αφού βλέπουμε πως δικά του παιδιά έχουν διαπρέψει στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και μη.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κρατάει ένα μεγάλο ρεκόρ από τις 10 Δεκεμβρίου του 2017, όταν και είχε γνωρίσει την τελευταία ήττα, από τον Παναθηναϊκό στην έδρα της.

Από τότε ο δικέφαλος του βορρά συνεχίζει 77 αγώνες χωρίς ήττα, με την αναμέτρηση Πλατανιάς – ΠΑΟΚ, να είναι η αρχή μιας νικηφόρας πορείας μέχρι σήμερα.

Η ομάδα με τον ουρουγουανό στον πάγκο έχει καταφέρει να πετύχει αρκετά.

 

 

Εκτός από τα πρωταθλήματα, η ομάδα σε 77 αγώνες, μετράει 69 νίκες και 8 ισοπαλίες, ωστόσο ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι τα 216 γκολ που έχει σκοράρει μέχρι σήμερα, αλλά και τα 42 μόλις παθητικό.

Οι πρωταγωνιστές όλων αυτών είναι κάθε φορά και διαφορετικοί, καθώς το ρόστερ της ομάδας αλλάζει συνεχώς, γιατί άλλοτε ποδοσφαιριστές θα ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και άλλοτε θα αποχωρούν ως δανεικοί.

Αρκετά ταλέντα έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα και αρκετά έχουν χαράξει άλλη πορεία, ωστόσο ο Γκαρσία έχει δημιουργήσει μια δική του νοοτροπία.

Μέσα στα προηγούμενα δυο χρόνια είδαμε τον Μπαλογιάννη, τον Διαμαντή, τον Τσαούση τον Χατζηστραβό, τον Γκαργκαλατζίδη και όχι μόνο. Από την περσινή φουρνιά τον Τζόλη και τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα που είναι στην πρώτη ομάδα, όπως και ο Ταλιχμανίδης και τώρα έρχεται η νέα φουρνιά…

Ο Ουρουγουανός ετοιμάζει το κάθε ταλέντο με τα… Ευρωπαϊκά πρότυπα, προετοιμάζοντας τα παιδιά σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...