Τετάρτη, 17/04/24
ΑΕΚ (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Νικητής στο… ροντέο της Αρτέμιδας ο Ολυμπιακός! (photos)

Τεράστιο διπλό πέτυχε ο Ολυμπιακός στην Αρτέμιδα, επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-2 για την εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League U19.

Το παιχνίδι απέκτησε από το ξεκίνημα του χαρακτήρα… ροντέο, καθώς το σκορ ήταν ήδη στο 1-1 μόλις στο 11′.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν εκείνοι που “χτύπησαν” πρώτοι στο ματς, όταν ο Κοσίδης εκμεταλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Λιοφάγου στον Καραργυρή και την κατάλληλη στιγμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλάσε στο 4′ για το 1-0.

Οι “ερυθρόλευκοι” όμως ήταν αρκετά ψύχραιμοι και ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα, χάρη σε τέρμα του Σταμούλη στο 11′. Ο νεαρός επιθετικός βγήκε στην καρδιά της περιοχής και με σκαφτό σουτ νίκησε τον Θεοχάρη, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Από εκεί πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πέτυχαν την ολική ανατροπή στο 42′, έπειτα από την εκπληκτική προσπάθεια του Τσέλιου, ο οποίος μπήκε από τα αριστερά και με ένα δυνατό σουτ από την μικρή περιοχή σημείωσε το 2-1.

                   Δείτε καρέ-καρέ την αναμέτρηση (ΕΔΩ)

Ωστόσο δεν έμελλε να σταματήσει εκεί, αφού στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εκείνος που πέτυχε το 3-1 και έδωσε προσωρινό προβάδισμα δύο τερμάτων στους Πειραιώτες, με το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά η ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να βάλει “φωτιά” στον αγώνα με τον Κοσίδη στο 66′, που μείωσε σε 3-2, παρά την αποβολή του Βλαχίδη με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Νικόλη.

Ο Μιτάι βρήκε υπέροχα τον Πάπαλαερτ, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Κοσίδη που νίκησε τον Καραργύρη.

Δυστυχώς όμως για την “ένωση” δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μία απίθανη ανατροπή από 3-1 σε 3-3, αφού το γκολ του Τσαχματιώτη ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρουκουνάκη στο 88′.

Εξέλιξη που έδωσε μία μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό για το 4 στα 4, ο οποίος όμως είδε τον Νικόλη να αποβάλλεται μετά το σφύριγμα της λήξης, ελέω της έντασης που επικράτησε μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

              Δείτε το Photogallery της αναμέτρησης (ΕΔΩ)

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Κατσικάς, Μιτάι, Κώτσιος, Αρβανίτης, Παζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κοσίδης, Μιχόπουλος, Γεωργέας και Τσαρουχάς.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσαβός, Λιοφάγος, Νικόλης, Χριστοφιλόπουλος, Μαυρούδης, Κίτσος, Μπέλιτς, Σταμούλης, Σουρλής, Τσέλιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...