Ο Παναθηναϊκός φέρεται πως δεν υπολογίζει τον Κριστιάν Κόναν, με αποτέλεσμα ο νεαρός να αναζητά μια νέα ομάδα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ισπανία και περνά από δοκιμαστικά.
Ο 21χρονος επιθετικός δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες από την ισπανική Λεγανές και θα φανεί αν θα πείσει τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας.
Λίγα λόγια για τον νεαρό
Ο Κρίστιαν Άντερσον Κόναν ήταν η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού πέρυσι το καλοκαίρι, ανήμερα των γενεθλίων του παίκτη (γεννημένος στις 12/7/1999).
Ο 20χρονος επιθετικός κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά γεννήθηκε στο Βαρέζε και πήρε την ιταλική υπηκοότητα. Από το Βαρέζε της βορειοδυτικής Λομβαρδίας, μόλις 55 χλμ μακριά από το Μιλάνο, επόμενο ήταν να κάνει τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Μίλαν και της Ίντερ.
Ακολούθως πήγε στην Κλερμόν και στη β’ ομάδα της Μπορντό με την οποία αγωνίστηκε στο UEFA Youth League.


