Πανιώνιος (U19)

Νεαρός της U19 του Πανιωνίου δέχθηκε επίθεση αγνώστων! (photo)

Μια τρομερή και ταυτόχρονα τρομακτική εμπειρία έζησε ο Χρήστος Τριάντης της U19 του Πανιωνίου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δέχθηκε επίθεση από άγνωστους, καθώς ο πρώτος κατευθυνόταν προς την προπόνηση του Πανιωνίου.

Ειδικότερα, ο 20χρονος (γεννημένος στις 29/03/2000) βρισκόταν στην Νέα Σμύρνη το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου για την καθιερωμένη προπόνηση της ομάδας.

Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά μια ομάδα 5-6 αγνώστων, που επέβαιναν σε μηχανάκια, αντιλήφθηκε τον νεαρό που φορούσε αθλητική φόρμα των “κυανέρυθρων” και όταν συνειδητοποίησαν την ενδυμασία του, ακινητοποίησαν το όχημα του και αμέσως εξαπέλυσαν επίθεση προς το μέρος του, με απώτερο σκοπό να τον τραυματίσουν.

 

 

Δυστυχώς, οι δράστες κατάφεραν να βλάψουν τον ταλαντούχο δεξιό μπακ του Πανιωνίου, με το αυτοκίνητο του, παράλληλα, να δέχεται ορισμένες ζημιές.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, οι άνθρωποι του Πανιωνίου εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσα από την οποία γνωστοποίησαν το απαράδεκτο περιστατικό.

Μάλιστα, στην εν λόγω τοποθέτηση, οι “πάνθηρες” αναφέρουν ότι τόσο ο νεαρός Τριάντης, όσο και η ίδια η ομάδα θα κινηθούν νομικά, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των δραστών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Τέλος, ο Πανιώνιος επισημαίνει το αυτονόητο, ότι η βία είναι ανεπιθύμητη σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και σε αυτόν του ποδοσφαίρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Έδεσε” ένα μεγάλο ταλέντο του ο Αστέρας!

Ο Αστέρας προχώρησε στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του νεαρού...

Μόλις… οκτώ δευτερόλεπτα ήθελε η U15 της ΑΕΚ για ένα γκολ!

Η U15 της ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει του Παναιτωλικού...

Μια γεύση από… πρώτη ομάδα πήρε η U19 του ΟΦΗ!

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν το πρωί της Δευτέρας 6...

Τα γκολ του ΑΕΚ – Παναιτωλικός της Super League U17! (vid)

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει χθες τη νίκη με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ