Παναθηναϊκός

Μεγάλη ατυχία για τον Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού! (photo)

Μεγάλος πρόβλημα για τον Φώτη Ιωαννίδη, με τον Παναθηναϊκό να χάνει το ταλέντο του.

Ο νεαρός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έκανε μαγνητική, για να διαπιστωθεί το πρόβλημα.

 

 

Η μαγνητική που έκανε – έχοντας ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας – για το χτύπημα που είχε αποκομίσει σε προπόνηση της Τετάρτης, έδειξε κάταγμα στο σησαμοειδές του δεξιού ποδιού και πλέον θα μπορέσει να επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο νεαρός για τρείς εβδομάδες δεν θα μπορεί να προπονηθεί, όλο αυτό το διάστημα και έτσι θα περιμένει την επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 20χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 10/01/2000) αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στις 26 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός στα παιχνίδια του “τριφυλλιού”, εξαιτίας του αιματώματος του.

Ωστόσο δυστυχώς τα πράγματα δεν έκατσαν όπως θα ήθελε ο νεαρός, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει και πάλι εκτός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέστρεψε στις νίκες η U15 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Νίκη για την ΑΕΚ επί της Λάρισας στα Σπάτα!

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Λάρισας, σε παιχνίδι...

Πέρασε από την Λάρισα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήγε στη Λάρισα και έφυγε με τη...

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου επί του Άρη!

Η ομάδα του Ατρομήτου πήρε τη νίκη με 2-0...

Νίκη για τον Ατρόμητο επί του Άρη!

Σημαντικό τρίποντο για τον Ατρόμητο, όπου επικράτησε με 3-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ