Εθνική Ανδρών

Με τρία ταλέντα κόντρα στην Αυστρία η Εθνική Ανδρών! (photo)

Έτοιμοι για ένα ακόμα παιχνίδι με τα “γαλανόλευκα” είναι οι νεαροί της Εθνικής Ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ σε φιλική αναμέτρηση την Αυστρία στις 21:30 και αναμένεται να παραταχθεί με τρία ταλέντα στην αρχική ενδεκάδα.

Ο λόγος για τους Στράτο Σβάρνα (γεννημένος στις 11/11/1997), Δημήτρη Λημνιό (γεννημένος στις 27/05/1998) και Βαγγέλη Παυλίδη (γεννημένος στις 21/11/1998).

 

 

Ο Φάν΄τ Σχίπ θα προβεί σε δοκιμές, ενόψει των παιχνιδιών με την Μολδαβία και το Κόσοβο για το Nations League και θα χρησιμοποιήσει τον Σβάρνα ως παρτενέρ του Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Λημνιός θα βρίσκεται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης.

Τέλος οι Μιχαηλίδης (γεννημένος στις 18/02/2000) και Τζόλης (γεννημένος στις 30/01/2002) θα βρεθούν στον πάγκο, αν και δεν αποκλείεται η χρησιμοποίηση τους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον Ολλανδό τεχνικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έμειναν στην ισοπαλία ΟΦΗ και Άρης!

ΟΦΗ και Άρης έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στο...

Νίκη τεσσάρων αστέρων για την U15 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε καμία δυσκολία και επικράτησε με...

“Το πρώτο βήμα στέφθηκε με επιτυχία”!

Ικανοποιημένος για τη νίκη με 3-0 επί της Γεωργίας...

Μεγάλη εμφάνιση για την Καλαμάτα, αλλά νίκη για Παναιτωλικό!

Μπορει η Καλαμάτα να έκανε μια καλή εμφάνιση κόντρα...

Πήρε τη νίκη μέσα στην Γεωργία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 3-0 τη Γεωργία στην Τιφλίδα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ