Πέμπτη, 25/04/24
Ολυμπιακός (U17) - Παναθηναϊκός (U17)

Ματσάρα με… έξι “τεμάχια” στο Ρουφ! (photos)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του “Αιώνιου” ντέρμπι της Super League U17, επικρατώντας με 4-2 του Παναθηναϊκού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ματς:

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, όταν ο Προκοπίου δεξί δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Παναγάκου. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει με την… σέντρα του Καλοσκάμη στο 14ο λεπτό, να διώχνει η άμυνα του Ολυμπιακού.

Καρέ – Καρέ η αναμέτρηση (ΕΔΩ)

Ο Κουτσογούλας προσπάθησε να απειλήσει ξανά το “Τριφύλλι” στο 20ο λεπτό, ωστόσο ο Παναγάκος έδιωξε εντυπωσιακά.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και είχε την κατοχή με το μέρος του, αλλά δύσκολα δημιούργουσε ευκαιρία. Εκεί που οι… Πράσινοι ανέβασαν απόδοση, στο 30ο λεπτό ο Ολυμπιακός βγήκε τετ α τετ με τον Σταυρόπουλο, όπου με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με φαουλ του Τσιάβου, ωστόσο ο Κυριαζής μπλόκαρε σταθερά. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μείωσε το σκορ, με τον Καλοσκάμη στο 42′, όταν ο Κυριαζής έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια.

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν όπως και το… πρώτο. Ο Ολυμπιακός στο 49′ σκόραρε με τον Προκοπίου, με διαγώνιο σουτ, κάνοντας το 3-1.

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στο 71ο λεπτό, με φάση διαρκείας. Αρχικά ο Παπανικολόπουλος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι κι εν συνεχεία ο Καλοσκάμης σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Καλό, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Πάνου με πλασέ έφτασε πάλι τη διαφορά στα δυο γκολ, καθώς έκανε το 4-2.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Ολυμπιακό να παίρνει το τρίποντο, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση του.

Δείτε το φωτογκάλερι της αναμέτρησης (ΕΔΩ)

Συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Κυριαζής, Γιαλεδάκης, Μόσχος, Βλασσόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας, Σταυρόπουλος, Ποιμενίδης, Πάνου, Προποπίου

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Καμαρός (70′ Καπαματζιάν), Τσιάβος, Ζεϊμπέκης, Αλεβιζάκης (61′ Χαχούλης), Λιατίφης, Συμεωνίδης (55′ Ψύλλας), Κυριόπουλος, Καλοσκάμης, Βολάκης (55′ Παπανικολόπουλος), Νταμπίζας (61′ Καλός)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...