Πέμπτη, 25/04/24
CHAMPIONS LEAGUE

Μαθαίνει τα… ευχάριστα για την Μπαρτσελόνα ο Ρονάλντο! (photo)

Περιμένει πως και πως τα ευχάριστα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους βγήκε θετικός στον κορονοϊό πριν από λίγο καιρό, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο 35χρονος βρίσκεται σε καραντίνα όλο αυτό το διάστημα και μέχρι στιγμής έχει χάσει 3 παιχνίδια των “μπιανκονέρι”.

 

 

Ωστόσο υπάρχει μία πιθανότητα να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους “μπλαουγκράνα”. Πάρα την οδηγία της UEFA πως ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι αρνητικός τουλάχιστον μία εβδομάδα από αγώνα της, ενδέχεται να πάρει κανονικά μέρος σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του τεστ που έκανε χθες το απόγευμα βγει αρνητικό.

Πράγμα που δεν θα αργήσει να το μάθει, καθώς όπως δήλωσε ο Αντρέα Πίρλο σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα.

Έτσι σε περίπτωση που ο κορονοϊός “ανάψει” το πράσινο φως, τότε ο Κριστιάνο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μέσι για πρώτη φορά μετά από τη φυγή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2018.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πίρλο:

“Περιμένουμε το τεστ για να γνωρίζουμε τι θα γίνει με τον Κριστιάνο, περιμένουμε παράλληλα και τον Μπονούτσι, όμως, δεν θα έχουμε διαθέσιμους τους Ντε Λιχτ και Κιελίνι.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...