CHAMPIONS LEAGUE

Μαθαίνει τα… ευχάριστα για την Μπαρτσελόνα ο Ρονάλντο! (photo)

Περιμένει πως και πως τα ευχάριστα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους βγήκε θετικός στον κορονοϊό πριν από λίγο καιρό, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο 35χρονος βρίσκεται σε καραντίνα όλο αυτό το διάστημα και μέχρι στιγμής έχει χάσει 3 παιχνίδια των “μπιανκονέρι”.

 

 

Ωστόσο υπάρχει μία πιθανότητα να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους “μπλαουγκράνα”. Πάρα την οδηγία της UEFA πως ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι αρνητικός τουλάχιστον μία εβδομάδα από αγώνα της, ενδέχεται να πάρει κανονικά μέρος σε περίπτωση που το αποτέλεσμα του τεστ που έκανε χθες το απόγευμα βγει αρνητικό.

Πράγμα που δεν θα αργήσει να το μάθει, καθώς όπως δήλωσε ο Αντρέα Πίρλο σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα.

Έτσι σε περίπτωση που ο κορονοϊός “ανάψει” το πράσινο φως, τότε ο Κριστιάνο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μέσι για πρώτη φορά μετά από τη φυγή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2018.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πίρλο:

“Περιμένουμε το τεστ για να γνωρίζουμε τι θα γίνει με τον Κριστιάνο, περιμένουμε παράλληλα και τον Μπονούτσι, όμως, δεν θα έχουμε διαθέσιμους τους Ντε Λιχτ και Κιελίνι.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Παίζει” η επιστροφή του Κωστούλα στην Ελλάδα!

Ο Μπάμπης Κωστούλας παραμένει αγαπητός στην καρδιά των φιλάθλων...

Ο Κρόος επιστρέφει στην ομάδα που… πέτυχε τα πάντα!

Ο Τόνι Κρόος φαίνεται να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη...

Στα ραντάρ Ελληνικών ομάδων ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας φέρεται να απασχολεί...

Φεύγει ένα μεγάλο ταλέντο από τον Ολυμπιακό;

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο ταλέντο, που ωστόσο...

Ο Ολυμπιακός έχει βρει το επόμενο μεγάλο του πρότζεκτ!

Ένα νέο πρότζεκτ "δουλεύει" ο Ολυμπιακός... αθόρυβα στην Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ