Τένις

Ξανά στα… όπλα ο Τσιτσιπάς! (vids)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ύστερα από μια φοβερή πορεία στο φετινό Roland Garros, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του ιστορικού θεσμού, ο νεαρός Έλληνας τενίστας βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει, ωστόσο, πλέον, η περίοδος… αναψυχής βρίσκεται στο παρελθόν.

Όπως έκανε γνωστό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 22χρονος (γεννημένος στις 12/08/1998) αθλητής επέστρεψε στα ταρέν, έτσι ώστε να προετοιμαστεί καταλλήλως για το επερχόμενο Vienna Open.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τσιτσιπάς αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ανεπανάληπτο ημιτελικό του Roland Garros με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο έχει αναρρώσει πλήρως.

Ο ταλαντούχος τενίστας προπονήθηκε πολύ πρόσφατα μαζί με τον αδερφό του και τον πατέρα του, και την επόμενη εβδομάδα θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να διακριθεί στο τουρνουά της Αυστρίας και γιατί όχι, να ανέβει ακόμη ψηλότερα από την 5η θέση της σχετικής κατάταξης.

Δείτε την ανάρτηση του Τσιτσιπά:

https://www.instagram.com/p/CGrJRLxDkr0/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Καθάρισε” το παιχνίδι από το ημίχρονο ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής πήρε τη νίκη με 2-1 επί του...

“Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι της Super League U15!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με νίκη από την έδρα του...

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-0,...

Ένα και… καλό για τον Αστέρα στο Περιστέρι!

Νίκη για τον Αστέρα στο Περιστέρι, όπου επικράτησε με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ