Τένις

Ξανά στα… όπλα ο Τσιτσιπάς! (vids)

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ύστερα από μια φοβερή πορεία στο φετινό Roland Garros, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του ιστορικού θεσμού, ο νεαρός Έλληνας τενίστας βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει, ωστόσο, πλέον, η περίοδος… αναψυχής βρίσκεται στο παρελθόν.

Όπως έκανε γνωστό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 22χρονος (γεννημένος στις 12/08/1998) αθλητής επέστρεψε στα ταρέν, έτσι ώστε να προετοιμαστεί καταλλήλως για το επερχόμενο Vienna Open.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Τσιτσιπάς αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ανεπανάληπτο ημιτελικό του Roland Garros με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο έχει αναρρώσει πλήρως.

Ο ταλαντούχος τενίστας προπονήθηκε πολύ πρόσφατα μαζί με τον αδερφό του και τον πατέρα του, και την επόμενη εβδομάδα θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό προκειμένου να διακριθεί στο τουρνουά της Αυστρίας και γιατί όχι, να ανέβει ακόμη ψηλότερα από την 5η θέση της σχετικής κατάταξης.

Δείτε την ανάρτηση του Τσιτσιπά:

https://www.instagram.com/p/CGrJRLxDkr0/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μια γεύση από… πρώτη ομάδα πήρε η U19 του ΟΦΗ!

Μια αξέχαστη εμπειρία έζησαν το πρωί της Δευτέρας 6...

Τα γκολ του ΑΕΚ – Παναιτωλικός της Super League U17! (vid)

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει χθες τη νίκη με...

Τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον...

Ματσάρα… πέντε αστέρων με νικήτρια την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη σε ένα ματς... ροντέο...

Έμειναν στην ισοπαλία οι Βόλος και Παναθηναϊκός!

Βόλος και Παναθηναϊκός "κόλλησαν" στην ισοπαλία με 1-1, στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ