Ολυμπιακός

Και πάλι… δανεικός νεαρός του Ολυμπιακού – Φεύγει για τα ξένα! (photo)

Με την… έξοδο φλερτάρει για ακόμη μια φορά ένας νεαρός του Ολυμπιακού.

Και… τρίτος δανεισμός ενόψει για τον νεαρό.

Ο λόγος για τον Στέφανο Ευαγγέλου.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 12/05/1998) προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, ωστόσο, το καλοκαίρι του 2015, μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Βέβαια, το καλοκαίρι του 2018, ο Ολυμπιακός τον απέκτησε ως ελεύθερο, όμως, μέχρι και σήμερα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια επίσημη εμφάνιση.

 

 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, οι “ερυθρόλευκοι” τον παραχώρησαν συνολικά δύο φορές δανεικό, σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο αντίστοιχα, προκειμένου να… ψηθεί περισσότερο στην Super League.

Πράγματι, ειδικά στον Πανιώνιο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν, όμως, για ακόμη μια φορά δεν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Ειδικότερα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει και έτσι, η πολωνική Γκόρνικ θέλει να τον κάνει δικός της με την μορφή δανεισμού.

Μάλιστα, ο νεαρός φαίνεται να είναι μια… ανάσα από την μετανάστευση του στην Πολωνία, μια μεταγραφή η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά τη τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Παίζει” η επιστροφή του Κωστούλα στην Ελλάδα!

Ο Μπάμπης Κωστούλας παραμένει αγαπητός στην καρδιά των φιλάθλων...

Ο Κρόος επιστρέφει στην ομάδα που… πέτυχε τα πάντα!

Ο Τόνι Κρόος φαίνεται να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη...

Στα ραντάρ Ελληνικών ομάδων ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας φέρεται να απασχολεί...

Φεύγει ένα μεγάλο ταλέντο από τον Ολυμπιακό;

Για τον Ολυμπιακό είναι ένα μεγάλο ταλέντο, που ωστόσο...

Ο Ολυμπιακός έχει βρει το επόμενο μεγάλο του πρότζεκτ!

Ένα νέο πρότζεκτ "δουλεύει" ο Ολυμπιακός... αθόρυβα στην Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ