Γερμανία

Και με την… βούλα Γερμανός ο Γκεντουζί! (photo)

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Γερμανίας θα… αλωνίζει ο Ματέο Γκεντουζί.

Ο νεαρός ήταν ήδη με το ένα… πόδι μακριά από την Άρσεναλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ματέο Γκουεντουζί ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Χέρτα Βερολίνου, η οποία τον απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Ο ταλαντούχος κεντρικός μέσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα “στοιχήματα” του γαλλικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, η προβληματική του συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου προβλημάτισαν ιδιαίτερα την Άρσεναλ, πριν μερικούς μήνες.

 

 

Βέβαια, ενώ βρέθηκε μια ανάσα από το να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή, νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, εν τέλει, προτιμήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός, έτσι ώστε να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του σε ένα πολύ απαιτητικό και… πειθαρχημένο πρωτάθλημα.

Ο… πιτσιρικάς από την Γαλλία με καταγωγή από το Μαρόκο, κατέφθασε στην Αγγλία και την Premier League, το καλοκαίρι του 2018, με την Άρσεναλ να βγάζει από τα ταμεία της 32 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Λοριάν.

Συνολικά έχει δώσει το παρών σε 82 αναμετρήσεις, σημειώνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ, κατακτώντας παράλληλα το Κύπελλο Αγγλίας, κατά την περσινή σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο νεαρούς τερματοφύλακες πήρε η U15 του ΟΦΗ!

Ακόμη δύο ταλαντούχοι τερματοφύλακες από την Ακαδημία Lido Soccer...

Έχουν πάθει… πλάκα με Τζόλη στην Άρσεναλ!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη...

Στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ ο νεαρός Κώστας Μπασδέκης!

Σε μία ακόμα κίνηση με φόντο το μέλλον και...

Έφτασαν οι… Γερμανοί για μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού!

Στο "μικροσκόπιο" της γερμανικής Αλεμάνια Άαχεν έχει μπει ο...

Η Φενέρ δεν το… παρατάει για Παυλίδη!

Με το... καλημέρα της νέας σεζόν βρήκε δίχτυα ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ