Πέμπτη, 25/04/24
Βέλγιο

Και με την… βούλα δανεικός ο Βαγιαννίδης! (photo)

Σε νέα μέρα και… εδάφη θα βρεθεί ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο νεαρός ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την νέα του ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σιντ Τρούιντεν επισημοποίησε τον δανεισμό του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Ίντερ, μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων ήταν γνωστή ήδη από το πρωί, ωστόσο, πριν από λίγο, έγινε και επίσημη.

 

 

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 12/09/2001) δεξιός μπακ προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας στην συνέχεια τετραετές συμβόλαιο με την Ίντερ.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος Έλληνας διεθνής με την U19 πήρε κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, ωστόσο, ήταν απίθανη ήδη από το ξεκίνημα η… ενεργή συμμετοχή του νεαρού στην πρώτη ομάδα της Ίντερ.

Έτσι, από το να αγωνιστεί στις Ακαδημίες της ιταλικής ομάδας, ο ίδιος προτίμησε να παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο στο Βέλγιο, έτσι ώστε να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες από την πρώτη ομάδα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Βαγιαννίδης πραγματοποίησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είχε κάνει γνωστό από την αρχή ότι δεν θα έφευγε από τον Παναθηναϊκό για να αγωνιστεί ξανά σε επίπεδο ακαδημιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...