ΑΕΚ

Και επίσημα… Ολλανδός ο Ιατρούδης! (photo)

Στα… ξένα θα αγωνίζεται ο Γιάννης Ιατρούδης της ΑΕΚ.

Ο δανεισμός του νεαρού ήταν γνωστός εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο, μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Ειδικότερα, ο Ιατρούδης είναι ποδοσφαιριστής της Φόλενταμ.

Ο ολλανδικός σύλλογος απέκτησε με μονοετή δανεισμό τον 21χρονο (γεννημένος στις 02/02/1999), ο οποίος θα αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, με στόχο να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Φυσικά, η ΑΕΚ δεν υπέγραψε οψιόν αγοράς, καθώς υπολογίζει κανονικά τον ταλαντούχο κεντρικό επιθετικό για το μέλλον, τον οποίο και έκανε δικό της, ως ελεύθερο από τον Εργοτέλη, το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ένας προπονητής που πιστεύει “τυφλά” στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ωστόσο, όσον αφορά τον Ιατρούδη, κρίθηκε αναγκαίο να παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο, έτσι ώστε να επιστρέψει ακόμη πιο έμπειρος το καλοκαίρι του 2021, προκειμένου να “παλέψει” για την θέση του στους “κιτρινόμαυρους”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση της ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ με Έρικσεν: Κατέρρευσε ξανά στο γήπεδο!

Εικόνες που θύμισαν έντονα το καλοκαίρι του 2021 και...

Βρήκε το νέο της… “σπίτι” η U19 της Καλαμάτας!

Ένα σημαντικό βήμα για την αναπτυξιακή στρατηγική της Καλαμάτας...

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και την αντίδρασή τους”!

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βασίλης Παπαδάκης, εξέφρασε την...

Νίκη και 2ή θέση για την Εθνική Προπαίδων!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η περιπέτεια της...

Δεν “Χ”άθηκε τίποτα και έμεινε “ζωντανή” η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Νέων (U19) μοιράστηκε τους βαθμούς με την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ