Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα βλέπει… πρόβλημα και ετοιμάζεται! (photo)

Σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η Μπάρτσα.

Δύσκολα τα… βγάζουν πέρα οι Καταλανοί, με τις περικοπές να είναι καθ’ οδόν.

Σύμφωνα με τους Reuters, οι άνθρωποι της Μπάρτσα έχουν ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να μειώσουν τον μισθό των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και του προσωπικού πίσω από τις… κάμερες.

Η ισπανική ομάδα έχει αντιμετωπίσει πολλαπλά οικονομικά προβλήματα μετά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 

Η Μπάρτσα υπήρξε ένα από τα οικονομικά… θύματα του ιού, καθώς έχασε 97 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία και θέλει να ξανά κερδίσει, περιορίζοντας τους μισθούς ολόκληρου του προσωπικού της.

Οι υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων ο Λιονέλ Μέσι, ο Ανσού Φατί, ο Φιλίπε Κουτίνιο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους, αναμένεται να ορίσουν έναν εκπρόσωπο για τις επερχόμενες διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Χωρίς αμφιβολία, το γεγονός ότι τα παιχνίδια διεξάγονται χωρίς θεατές, έχει προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημιά στην Μπάρτσα, που εισέπραττε τεράστια κέρδη μόνο και μόνο από τα εισιτήρια που… έκοβε, τόσο σε μέρες που υπήρχε αγωνιστική δράση, όσο και σε στιγμές ξεναγήσεων στον χώρο του Καμπ Νόου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι οι Μπλαουγκράνα προέβησαν ξανά σε περικοπές μισθών, στο ξεκίνημα της πανδημίας, τον περασμένο Μάρτιο, “κόβοντας” το 70% του μισθού των εργαζόμενων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ