Ισπανία

Η Μπάρτσα έστειλε στην… δεύτερη τέσσερα δυνατά ταλέντα! (photo)

Ένα τεράστιο λάθος πρόκειται να κάνει η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί οι “μπλαουγκράνα” να στοχεύουν στην δημιουργία μίας αρκετά νεανικής ομάδας για τα επόμενα χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει για όλους.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, Cadena Cope, η Μπαρτσελόνα δεν σκοπεύει να κρατήσει στην πρώτη ομάδα τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Ο λόγος για τους Ρίκι Πούτς (γεννημένος στις 13/08/1999), Χουάν Μιράντα (γεννημένος στις 19/01/2000), Ρόναλντ Αραούχο (γεννημένος στις 07/03/1999) και Ινιάκι Πένια (γεννημένος στις 02/03/1999). Οι Καταλανοί θεωρούν πως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν και θα βρίσκονται στην Μπαρτσελόνα Β΄ αυτή την σεζόν.

 

 

Πιο κραυγαλέα επιλογή είναι εκείνη για τον Πούτς. Αν και ο πιτσιρικάς κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στον σύλλογο, φαίνεται πως δεν μπόρεσε αλλάξει γνώμη στον Ολλανδό τεχνικό και θα αγωνιστεί στην δεύτερη ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο ταλαντούχος μέσος ήταν από τους κορυφαίους της Μπάρτσα στις τελευταίες αγωνιστικές της περσινής La Liga με 11 συμμετοχές, ωστόσο η έλευση του Κούμαν έφερε τα πάνω κάτω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη για την ΑΕΚ – Πέρασε τη Σαχτάρ!

Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο Youth League, παίρνοντας το...

Ανανέωσε ένα μεγάλο του πρότζεκτ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χτίζει πάνω στο δικό του...

Θέλει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ στο Youth League!

Λίγες ώρες πριν γίνει η σέντρα του μεγάλου ματς...

Η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο για… ΔΥΟ νεαρούς στις ενδεκάδες στο πρωτάθλημα!

Η ΕΠΟ φαίνεται αποφασισμένη να δώσει παραπάνω χώρο στους...

Το Κύπελλο… Μέσι επιστρέφει με μεγάλες Ακαδημίες!

Η ιδέα του Λιονέλ Μέσι να δημιουργήσει μια διοργάνωση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ