Πέμπτη, 25/04/24
Γερμανία

Έτοιμος για… Champions League ένας 15χρονος της Ντόρτμουντ! (photo/vid)

Ένα όνειρο πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών αναμένεται να γίνει πραγματικότητα για έναν 15χρονο της Ντόρτμουντ.

Ως γνωστόν, η Ντόρτμουντ έχει αναδείξει σωρεία νεαρών ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια των περασμένων χρόνων, κάτι το οποίο εξακολουθεί να κάνει μέχρι και σήμερα.

Έτσι λοιπόν και τώρα, οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας σκοπεύουν να προσθέσουν έναν ποδοσφαιριστή από τις Ακαδημίες τους στην λίστα των φετινών ομίλων του Champions League.

Ο λόγος για τον Γιουσούφα Μουκόκο.

Ο Μουκόκο είναι μόλις 15 χρονών (γεννημένος 20/11/2004) και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, ενώ πρόσφατα έχει αγωνιστεί με την U20 της Γερμανίας.

 

 

Ο νεαρός με καταγωγή από το Καμερούν αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα “αστέρια” της Ντόρτμουντ, η οποία μόλις το περασμένο καλοκαίρι του πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο το οποίο και υπέγραψε.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, αποκάλυψε ότι στην ομάδα σχεδιάζουν να τον δηλώσουν στην δεύτερη λίστα για το Champions League, εκεί όπου δηλώνονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται τουλάχιστον δύο χρόνια στον σύλλογο.

Η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει σε έντεκα μέρες από τώρα την Μπριζ για την πρεμιέρα των ομίλων και δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου απίθανο, ο ταλαντούχος Μουκόκο να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ίσως, να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Φυσικά, κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο… πιτσιρικάς-φαινόμενο των Βεστφαλών έχει συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Παίδων U17 σε ηλικία μόλις 12 ετών, σημειώνοντας 90 γκολ (!) σε 56 παιχνίδια. Πραγματικά συγκλονιστικά νούμερα!

Δείτε τον εν δράσει:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...