Πέμπτη, 25/04/24
Ιταλία

Επίθεση γιατρού προς τον… προσβλητικό Ρονάλντο! (photo)

Που να ήξερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο τι… χαμό θα προκαλούσε!

Ως γνωστόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε θετικός και στα τελευταία τεστ κορωνοϊού που υπεβλήθη, χάνοντας έτσι το χθεσινό σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μπάρτσα, κατά το οποίο, η τελευταία πήρε ένα σπουδαίο “διπλό” με 2-0.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης του Champions League, ο 35χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου, εκτός από το δικό του μήνυμα προς τους συμπαίκτες του, θέλησε να εκφράσει την… γνώμη του για τα τεστ κορωνοϊού.

 

 

Ειδικότερα, στα σχόλια της δημοσίευσης, ο Ρονάλντο μίλησε με πολύ προσβλητικά και απαξιωτικά λόγια για τα συγκεκριμένα τεστ, με τον λοιμοξιολόγο Ρομπέρτο Μπουριόνι, να κατακρίνει το παραπάνω σχόλιο του Πορτογάλου διεθνή επιθετικού.

Μάλιστα, η εν λόγω… τοποθέτηση του αστέρα της Γιουβέντους έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην ιατρική κοινότητα και σήμερα, ένας δεύτερος γιατρός, ο μικροβιολόγος Αντρέα Κρισάντι, εξέφρασε επίσης την άποψη του για την γνώμη του Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντας τον επιπόλαιο και εν μέρει ασεβή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κρισάντι:

“Είναι ένα δείγμα επιπολαιότητας και έλλειψης σεβασμού για τους άλλους. Πολλοί είναι αυτοί που αρρωσταίνουν από λάθος συμπεριφορά άλλων και οι δηλώσεις του αυτές δείχνουν ακριβώς έλλειψη σεβασμού.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...