Golden Boy

Εκτός 20αδας ο Τζόλης – Άρεσε στον κόσμο, όχι και στην… επιτροπή! (photo)

Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής είδε το όνομα του να μην περνά στην τελική 20αδα των Golden Boys 2020.

Ο Χρήστος Τζόλης φάνηκε πως στις προτιμήσεις του κόσμου ήταν ο πιο αρεστός νεαρός ποδοσφαιριστής, καθώς συγκέντρωσε το 16% των ψήφων, ενώ ο πρώτος ο Σομποσλάι συγκέντρωσε το 17%.

Ο τίτλος του “Golden Boy 2020” κρίνεται από επιτροπή, όπου απαρτίζεται από δημοσιογράφους ανά χώρα και κάπως έτσι δεν προχώρησε στην τελική 20αδα.

Στη σχετική λίστα, βρίσκονται μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, όπως Ντέγιαν Κουλουσέφσκι της Γιουβέντους, ο οποίος κοστολογείται με 40 εκατ. ευρώ οι Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ (117 εκατ. ευρώ) Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν (60 εκατ. ευρώ), Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ (72 εκατ. ευρώ), Ανσού Φατί της Μπαρτσελόνα (50 εκατ. ευρώ) και άλλα πολλά αστεράκια του ποδοσφαίρου.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και την περσινή σεζόν, καθώς ο Γκεντουζί συγκέντρωνε από τον κόσμο το 18%, δηλαδή 9447 ψήφους, ωστόσο από την επιτροπή αναδείχθηκε νικητής ο Ζοάο Φέλιξ, όπου από τον κόσμο είχε μόλις 6%, δηλαδή 3326 ψήφους.

Δείτε την 20αδα:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με VAR ο τελικός Κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Η Super League ανακοίνωσε επίσημα πως ο τελικός του...

Η “ακτινογραφία” του τελικού Κυπέλλου U19!

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Την Παρασκευή 15...

Μύθου: Ο 19χρονος του ΠΑΟΚ που σκοράρει μόνο στα μεγάλα ματς!

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 19, ο Ανέστης Μύθου...

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ