Τρίτη, 16/04/24
Παναθηναϊκός

‘Έκπληξη με νεαρό στο ρόστερ του Παναθηναϊκού! (photo)

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, όταν προπονητή της ομάδας να δοκιμάζει στην προπόνηση πολλά συστήματα.

Όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση με τους Φθιώτες θα έχει και μία έκπληξη, καθώς ο Μπόλονι φέρεται να ετοιμάζει το νεαρό Ανδρέα Αθανασακόπουλο (γεννημένος στις 27/11/2001).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από αγωνίζεται συνεχώς με την U19, φαίνεται να είναι έτοιμος να φορέσει φανέλα βασικού απέναντι στη Λαμία.

 

 

Στην προπόνηση της ομάδας δοκιμάστηκε σε όλα τα συστήματα, με τον προπονητή της ομάδας να μένει ευχαριστημένος από την εικόνα που είδε από τον νεαρό.

Δεν αποκλείεται να δούμε τον 18χρονο στην αρχική ενδεκάδα και μάλιστα αν αρπάξει για τα καλά την ευκαιρία, τότε θα έχει μία μόνιμη θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...
ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...
UEFA Youth League

Το αφιέρωμα της UEFA για το Ολυμπιακός – Ναντ!

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο παιχνίδι την Παρασκευή, στην ημιτελική φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει...
Ολλανδία

Ακόμα συζητούν την… γκολάρα του Παυλίδη! (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά το Σαββατοκύριακο και στην Ολλανδία... έχουν να λένε για τη νέα γκολάρα. Η...