Κυριακή, 08/09/24
Παναθηναϊκός (U17) - ΟΦΗ (U17)

“Έκλεψε” το τρίποντο στο φινάλε ο Παναθηναϊκός! (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Παναθηναϊκός είδε τον ΟΦΗ να στέκεται όρθιος, παρά τις συνεχής ευκαιρίες και να κρατά το 1-1 μέχρι το τελευταίο λεπτό, που έκανε το 2-1 και πήρε το τρίποντο σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής για τη Super League U17.

Ο ΟΦΗ είχε και αυτός τις δικές του στιγμές, ωστόσο κράτησε μια μεγάλη άμυνα απέναντι στις συνεχείς πιέσεις των γηπεδούχων.

Το ματς:

Από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του Παναθηναϊκού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος στο 5ο λεπτό, με τον Θεοδοσουλάκη, να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Κλικ απο την αναμέτρηση (ΕΔΩ)

Η συνέχεια δεν άλλαξε με τον ΟΦΗ στο 7ο λεπτό να χάνει και δεύτερη ευκαιρία, αλλά ο Παναγάκος έβγαλε το σουτ του Σομαράκη.

Στο 8ο λεπτό ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απειλήσει, ωστόσο οι αμυντικοί του ΟΦΗ πρόλαβαν τελευταία στιγμή τον Καλοσκάμη, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κυριόπουλος έστειλε με το κεφάλι την μπάλα οριακά έξω.

Στο 21ο λεπτό είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν το “τριφύλλι” κέρδισε το πέναλτι, με τον Βολάκη να εκτελεί στο κέντρο της εστίας και τον τερματοφύλακα των Κρητικών να αποκρούει, ενώ η συνέχεια της φάσης είχε διπλή ευκαιρία με Βολάκη και Νταμπίζα να μην καταφέρουν να σκοράρουν.

Ο Παναθηναϊκός δεν ηρέμησε το παιχνίδι του και συνέχισε τον μονόλογο ευκαιριών, με τους Βολάκη στο 28′ και Κυριόπουλο στο 32′ να χάνουν κλασικές ευκαιρίες.

Στο 40ο λεπτό οι γηπεδούχοι ήταν το διαιτητή να ακυρώνει γκολ τους ως οφσάιντ, καθώς ο Κυριόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Νταμπίζα, ο οποίος σύμφωνα με τον επόπτη ήταν πίσω από τους αμυντικούς.

Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες να έχουν… λευκή ισοπαλία, παρά τις πολλές ευκαιρίες.

Φωτογραφίες του ματς (ΕΔΩ)

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Βολάκης βρέθηκε σε καλή θέση και… σέρβιρε στον Κυριόπουλο, με την μπάλα να κοντράρει.

Στο 59ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτελέστηκε εύστοχα από τον Σωμαράκη. Το πέναλτι κέρδισε ο Ψαϊτάκης, ο οποίος φέρεται να πόνεσε αρκετά στο ώμο από το πέσιμο στο έδαφος.

Στο 64ο λεπτό ο Παναθηναϊκός απείλησε με φάουλ του Κυριόπουλου, αλλά ο πορτιέρο του ΟΦΗ έβγαλε εντυπωσιακά. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Παναγάκος έβαλε.. στοπ στον Σωμαράκη που βρέθηκε σε θέση βολής.

Στο 77ο λεπτό ο Καλός έφερε το παιχνίδι στα ίσια, όταν μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Στο 88ο λεπτό υπήρξε φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ μετά από κόρνερ του Καλοσκάμη. Ο Δήμος προσπάθησε να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε αρκετά στα τελευταία λεπτά, με τον Καλοσκάμη να σκοράρει στο 95ο λεπτό και να κάνει την ανατροπή, με δυο προσωπικά του γκολ.

Το Photogallery του αγώνα (ΕΔΩ)

Συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Καμαρός (83′ Καπαματζιάν), Τσιάβος, Ζεϊμπέκης, Αλεβιζάκης, Ψύλλας (58′ Λατίφης), Συμεωνίδης (83′ Παπανικολόπουλος), Βολάκης, Κυριόπουλος (74′ Καλός), Καλοσκάμης, Νταμπίζας (58′ Δήμος)

ΟΦΗ: Μιράσι, Αμανάκης, Σημαντηράκης (60′ Σαντοριναίος), Κώττης, Βιτώρος (80′ Μακράκης), Χαλκιαδάκης (45′ Φαιτάκης), Θεοδωσουλάκης, Καρανδινός (60′ Χότζα), Σωμαράκης, Αποστολάκης, Γεωργαλής (80′ Φανουράκης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...