Παρασκευή, 29/03/24
ΑΕΚ (U19)

“Έκλεψε” ταλέντο του Ιστορικού η ΑΕΚ! (photo)

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή για την U19 της, καθώς απέκτησε τον 17χρονο, Τάσο Κακολύρη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος το 2003) αποκτήθηκε από την U17 του Πανιώνιου, όπου εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα, αγωνιζόμενος στις ομάδες U15, U16 και U17.

Ο 17χρονος έχει αφήσει το στίγμα του στα τμήματα υποδομής του “Ιστορικού”, όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που η Ένωση το γνωρίζει, καθώς είχε βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλος της.

Ο νεαρός επιθετικός αποφάσισε να φορέσει τον δικέφαλο στο στήθος και να ξεκινήσει μια νέα σελίδα στην καριέρα του, αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο ντέρμπι, όπου ο Κακολύρης θα βρίσκεται με τη νέα του ομάδα.

 

 

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε για την νέα του πρόκληση:

“Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί βρέθηκα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με την μεγάλη ιστορία. Είναι μεγάλη μου τιμή που φοράω τον δικέφαλο αετό στο στήθος. Θα προσπαθήσω, με πολύ δουλειά να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και που με έφεραν σε αυτή την μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ. Ταυτόχρονα δε, είμαι και πολύ συγκινημένος καθώς ο άνθρωπος που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, ο πατέρας μου έχει φύγει από την ζωή πριν από μερικές ημέρες και δεν πρόλαβε να ζήσει αυτή την ιστορική στιγμή για την οικογένεια μας. Είμαι βέβαιος, ότι από εκεί ψηλά, βλέπει και αισθάνεται δικαίωση για τους κόπους όλων αυτών των χρόνων. Θέλω λοιπόν να του αφιερώσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτή την σπουδαία για μένα ημέρα. Να φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ. Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου και για την οικογένειά μου, δήλωσε ο νεαρός στο ioniansports.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...