Πέμπτη, 25/04/24
Ολυμπιακός

Έγινε… των ταλέντων στο φιλικό του Ολυμπιακού! (photo)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τα Χανιά, φιλικό παιχνίδι, όπου ο Πέδρο Μάρτινς έβγαλε πολλά συμπεράσματα για πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα τους, τα ταλέντα… όπου αυτά που αγωνίστηκαν ήταν 10 (!!!), παίρνοντας έτσι χρόνο συμμετοχής και λίγα λεπτά από… τα “μάτια” του Πορτογάλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε πολλές ευκαιρίες στους μικρούς, ενώ είναι γνωστό πως βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Αντώνη Νικοπολίδη για να παίρνει παιδιά στην πρώτη ομάδα.

Αρχικά ο βασικός πορτιέρο ήταν ο Ηλίας Καραργύρης, όπου αντικαταστάθηκε στο 83ο λεπτό από τον Θανάση Παπαδούδη, την ώρα που δίπλα στον Αβραάμ αγωνιζόταν ο 17χρονος Χαράλαμπος Κατσογιάννης.

 

 

Στη συνέχεια χρόνο συμμετοχής είχε και ο Νικήτας Νικόλης, αριστερό μπακ, με τον 17χρονο Φώτη Κίτσο να περνά ως αλλαγή του Κατσογιάννη, στο 46ο λεπτό.

Στο κέντρο ο Παύλος Μαυρουδής φόρεσε φανέλα και αγωνίστηκε, μετά την μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό, την ώρα που εξάρι ήταν ο Βασίλης Σουρλής, με τον Κρίστιαν Μπέλιτς παρτενέρ.

Στο 77ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Άγγελος Τσάβος, ο 18χρονος, ενώ το δεκάρι της ομάδας ήταν ο Χρήστος Λιάτσος, όπου έχει συνηθίσει τη θέση αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...