Παναθηναϊκός Ακαδημία

Έγιναν οι πρώτες προπονήσεις με… αλλαγές στον Παναθηναϊκό! (photo)

Οι πρώτες προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, με τις νέες αλλαγές, που έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ώρες.

Όλα ξεκίνησαν με την U17 που έκανε την πρώτη προπόνηση της υπό τις οδηγίες του Πέτρου Τασουνίδη, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Ο πρώην βοηθός του Σωτήρη Συλλαϊδόπουλου αναλαμβάνει την ομάδα, σε μία περίεργη περίοδο, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση, πράγμα το οποίο θα πρέπει να διατηρήσει.

 

 

Από την άλλη το παρών στην προπόνηση της ομάδας του Παναθηναϊκού  έδωσε την Τρίτη ο Σωτήρης Συλλαϊδόπουλος, με τον Έλληνα προπονητή να αποχαιρετά τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Έλληνας προπονητής αφήνει την ομάδα που προπονούσε για αρκετό καιρό, για να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα, με τον Κώστα Φραντζέσκο να αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το διάστημα που βρεθήκαμε μαζί και να σας ευχηθώ τα καλύτερα. Θα είμαι κοντά σας και θα παρακολουθώ την εξέλιξη σας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί το κλαμπ πέρα από την εξέλιξη των παικτών από την Ακαδημία του, εξελίσσει και προπονητές και με αυτή τη διαδικασία βρέθηκα κι εγώ στην πρώτη ομάδα”, ανέφερε ο Συλλαϊδόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έμειναν στην ισοπαλία ΟΦΗ και Άρης!

ΟΦΗ και Άρης έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στο...

Νίκη τεσσάρων αστέρων για την U15 του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε καμία δυσκολία και επικράτησε με...

“Το πρώτο βήμα στέφθηκε με επιτυχία”!

Ικανοποιημένος για τη νίκη με 3-0 επί της Γεωργίας...

Μεγάλη εμφάνιση για την Καλαμάτα, αλλά νίκη για Παναιτωλικό!

Μπορει η Καλαμάτα να έκανε μια καλή εμφάνιση κόντρα...

Πήρε τη νίκη μέσα στην Γεωργία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 3-0 τη Γεωργία στην Τιφλίδα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ