Παναιτωλικός

Έδωσε ταλέντα… δανεικούς ο Παναιτωλικός!

Οι Αγρινιώτες θέλουν να… ψήσουν τα ταλέντα τους, δίνοντας τα δανεικούς σε ομάδες, που αγωνίζονται σε χαμηλότερη κατηγορία.

Πρόκειται για τους νεαρούς Αλέξανδρο Καββαδία (γεννημένος στις 10/05/2000) και Μάκη Μπελεβώνη (γεννημένος στις 29/07/2002).

Ο πρώτος, 20 ετών φορ, έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Καλλιθέας, ενώ ο δεύτερος, μεσοεπιθετικός, αναμένεται να γίνει κάτοικος Κρήτης και να πάει στην Επισκοπή.

Οι δυο ποδοσφαιριστές θα πάρουν χρόνο συμμετοχής με τις νέες τους ομάδες και θα επιστρέψουν να κριθούν από τον προπονητή της ομάδας.

Ο νεανικός Παναιτωλικός… αρέσει

Οι οικονομικές δυσκολίες των ημερών μας, ειδικά εν καιρώ πανδημίας, έχουν επηρεάσει βαθύτατα και τις ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναιτωλικός.

Χωρίς αμφιβολία, ο σύλλογος του Αγρινίου αποτελεί μία από τις πιο… τίμιες επαρχιακές ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία, εδώ και μερικά χρόνια, έχει καθιερωθεί στο πρωτάθλημα της Super League.

Βέβαια, ο Παναιτωλικός έχει ανέβει ακόμη πιο πολύ στα “μάτια” μας για έναν πολύ συγκεκριμένο και… κατανοητό λόγο. Φυσικά, αυτός είναι η πολύ νεανική ομάδα που έχει στη διάθεση του!

Πιο συγκεκριμένα, η τοπική ομάδα του Αγρινίου μετράει 31 ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα, 16 εξ αυτών είναι κάτω των 22 ετών! Απίστευτο και όμως… αληθινό!

Διαβάστε τη συνέχεια (ΕΔΩ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι 5 πιο συχνοί λόγοι που “χάνονται” τα ποδοσφαιρικά ταλέντα!

Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με υποσχόμενα ταλέντα, εντυπωσιακές...

Δεν ήθελε την… πώληση του Μανδά ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φαίνεται πως δεν ήθελε να πουλήσει...

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ