Παναθηναϊκός

Δικαιολόγησε τον… εαυτό του ο Ζαγαρίτης! (photo)

Ο Παναθηναϊκό ταξίδεψε στην Κρήτη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, με τον Βασίλη Ζαγαρίτη να ξεκινάει στην αρχική σύνθεση.

Ο νεαρός αριστερός μπακ αγωνίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τους “πράσινους” να… κλέβουν τον βαθμό στα τελευταία λεπτά (2-2).

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ζαγαρίτη μετά την πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον ταλαντούχο αμυντικό να δίνει το παρών σε ένα αρκετό έντονο παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων.

 

 

Ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση στα τελευταία λεπτά, πανηγυρίζοντας έξαλλα το συγκεκριμένο γκολ, κάτι το οποίο και παρεξηγήθηκε αρκετά από τον κόσμο.

Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ο Ζαγαρίτης, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ήθελαν πάση θυσία την νίκη και όχι την ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο νεαρός:

“Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Ήθελα να παίξω καλά για να δικαιώσω τον προπονητή μου. Είχαμε πολύ άγχος από την αρχή της χρονιάς γι’αυτό πανηγύρισα έτσι. Είμαστε πεινασμένοι, δεν πανηγύρισα για την ισοπαλία.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτα ποσοστά σε νέους που “βγαίνουν” ραντεβού με… Ai “κορίτσια”!

Η τεχνητή φαίνεται να αλλάζει το "παιχνίδι του φλερτ"...

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι της U17!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το Αιγάλεω για τον επαναληπτικό...

Απέκτησε ταλέντο από τον Αστέρα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από τον...

Ορίστηκε ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου U19 για ΠΑΟΚ και Άρη!

Ακόμη ένας Τελικός Κυπέλλου ετοιμάζεται να κάνει σέντρα για φέτος, εκεί...

“Το VAR έχει καταστρέψει το ποδόσφαιρο”!

Μια έρευνα στην Βρετανία ήταν αρκετή για να δείξει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ