Ισπανία

Δένει… αστέρα της η Μπάρτσα! (photo)

Δεν την… γλυτώνει ακόμη ένας άσος της Μπάρτσα.

Ο λόγος για τον Κλεμέν Λενγκλέ.

O Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Μπάρτσα από το καλοκαίρι του 2018, και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του.

Ο νέος προπονητής, Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται ότι αποτελεί θαυμαστή του 25χρονου αμυντικού, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 88 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 6 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ, ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα Ισπανίας.

 

 

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Μπάρτσα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον πρώην άσο της Σεβίλλης, το οποίο θα τον κρατήσει στο Καμπ Νόου μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Εκτός από τον Λενγκλέ, ο βασικός τερματοφύλακας Μαρκ Τερ-Στένγκεν προορίζεται για καινούργια σύμβαση, με την οποία, ο Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής θα κλείσει περίπου δέκα ολόκληρα χρόνια στον σύλλογο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λενγκλέ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ομάδα της Γαλλίας τον Ιούλιο του 2019 και εκ τότε, έχει δώσει το παρών σε 9 παιχνίδια, σημειώνοντας μάλιστα 1 γκολ.

Πριν το ντεμπούτο του, εκπροσώπησε την πατρίδα του σε επίπεδο Παίδων, Εφήβων και Ελπίδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Σουηδίας!

Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2...

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

Εμφάνιση… έξι αστέρων για την U19 του Βόλου!

Η U19 του Βόλου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε...

Η Μίλαν “ζαχαρώνει” τον Καρέτσα και κοιτάζει… να τα “σκάσει” χοντρά!

Και η Μίλαν εμφανίζεται ανάμεσα στους μνηστήρες για τον...

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και συνεχίζει το αήττητο!

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ