Ισπανία

Δεν ξεχνά την συμπεριφορά της Μπάρτσα ο Σουάρες! (photo)

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες.

Μπορεί ο Ουρουγουανός να είναι πλέον μέλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο δεν ξεχνά τα όσα έγιναν για να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο 33χρονος θυμήθηκε τις τελευταίες του μέρες στην Μπαρτσελόνα και εξέφρασε το παράπονο του για την στάση των “μπλαουγκράνα”.

Όπως δήλωσε ο ίδιος παρά το γεγονός πως προσέφερε πάρα πολλά στην ομάδα, ένιωθε “βάρος” για τον σύλλογο με την στάση της διοίκησης.

Μάλιστα μέχρι και πριν το ντεμπούτο του στην Ατλέτικο, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ξεσπώντας διαρκώς σε κλάματα για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η Μπάρτσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Υπήρχαν και άλλοι τρόποι για να μου πουν πως θέλουν να αλλάξουν πράγματα στον σύλλογο. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε και το συναίσθημα πως με “πετούν” έξω ήταν αυτά που με στεναχώρησαν πάρα πολύ.

Εκείνες οι ημέρες, πριν από το ντεμπούτο μου με την Ατλέτικο, ήταν πολύ δύσκολες. Έκλαιγα διαρκώς για τα όσα περνούσα τότε.”

Δείτε το post:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Αρχίζεις” και “τελειώνεις” με έναν νεαρό κάτω των 21!

Είμαστε μια μικρή χώρα, όχι στο TOP του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Και...

Η Super League 2 αλλάζει “πρόσωπο” για τα ταλέντα… – Η Super League 1;

Τα ταλέντα, όπως ξέρουμε, δεν είναι και στις... πρώτες...

Ο ΟΦΗ “χτύπησε” διαμαντάκι για την Ακαδημία του!

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να εντάξει στην Elite Ακαδημία του...

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο “μάτι” ταλέντο από την Βουλγαρία!

Βουλγάρικα μέσα συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό...

Χωρίς κόσμο ο τελικός κυπέλλου U19 στο Αγρίνιο!

Όπως έγινε γνωστό, ο τελικός Κυπέλλου U19 δεν θα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ