Ισπανία

Δεν ξεχνά την συμπεριφορά της Μπάρτσα ο Σουάρες! (photo)

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Μπαρτσελόνα ο Λουίς Σουάρες.

Μπορεί ο Ουρουγουανός να είναι πλέον μέλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο δεν ξεχνά τα όσα έγιναν για να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο 33χρονος θυμήθηκε τις τελευταίες του μέρες στην Μπαρτσελόνα και εξέφρασε το παράπονο του για την στάση των “μπλαουγκράνα”.

Όπως δήλωσε ο ίδιος παρά το γεγονός πως προσέφερε πάρα πολλά στην ομάδα, ένιωθε “βάρος” για τον σύλλογο με την στάση της διοίκησης.

Μάλιστα μέχρι και πριν το ντεμπούτο του στην Ατλέτικο, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ξεσπώντας διαρκώς σε κλάματα για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η Μπάρτσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Υπήρχαν και άλλοι τρόποι για να μου πουν πως θέλουν να αλλάξουν πράγματα στον σύλλογο. Ο τρόπος με τον οποίο έγινε και το συναίσθημα πως με “πετούν” έξω ήταν αυτά που με στεναχώρησαν πάρα πολύ.

Εκείνες οι ημέρες, πριν από το ντεμπούτο μου με την Ατλέτικο, ήταν πολύ δύσκολες. Έκλαιγα διαρκώς για τα όσα περνούσα τότε.”

Δείτε το post:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρώτη νίκη για την Εθνική Παίδων επί της Σουηδίας!

Η Εθνική Παίδων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε 3-2...

“Νίκη με πίστη στις αρχές μας και προετοιμασία για Γερμανία”!

Ανάμεσα στην ικανοποίηση για τη νίκη 5-0 επί της...

Εμφάνιση… έξι αστέρων για την U19 του Βόλου!

Η U19 του Βόλου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε...

Η Μίλαν “ζαχαρώνει” τον Καρέτσα και κοιτάζει… να τα “σκάσει” χοντρά!

Και η Μίλαν εμφανίζεται ανάμεσα στους μνηστήρες για τον...

Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και συνεχίζει το αήττητο!

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ