Και με την… βούλα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα γίνει ο Βιναγκρέ.
Οι “ερυθρόλευκοι” τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και την Γουλβς, και το μόνο που απομένουν είναι οι ανακοινώσεις.
Ο νεαρός βρίσκεται στην Ελλάδα και πολύ σύντομα θα γνωστοποιηθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν έχει αποκτηθεί δανεικός ή με κανονική μεταγραφή.
Πάντως, το Sky Sports ισχυρίζεται ότι ο 21χρονος (γεννημένος στις 09/04/1999) αριστερός μπακ θα υπογράψει ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021.
Το ποσό που θα πρέπει να καταθέσει ο Ολυμπιακός ανέρχεται στις 22,5 εκατομμύρια λίρες, ένα, αν μη τι άλλο, τεράστιο ποσό, που αποδεικνύει ότι η Γουλβς πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Πορτογάλου και τον υπολογίζει για το μέλλον.
Ο ταλαντούχος αμυντικός προέρχεται από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ, ενώ είναι διεθνής με την U21 της Πορτογαλίας.
Η αγγλική ομάδα τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018, με τον Βιναγκρέ να έχει δώσει το παρών σε συνολικά 70 παιχνίδια με τους “λύκους”, σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.
Πριν αποχωρήσει από την Premier League, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 1 αναμέτρηση για το League Cup.


