ΠΑΟΚ (U19)

“Μπορεί η U19 του ΠΑΟΚ να δώσει νεαρούς στην πρώτη ομάδα”!

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” φιλοξενήθηκε ο βοηθός προπονητή της U19 του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, τη φουρνιά της U19 που μπορεί να δώσει ποδοσφαιριστές στη πρώτη ομάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

“Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να παίξει με την Γρανάδα, σίγουρα το αποτέλεσμα με την Ομόνοια δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Η ισπανική ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν είναι εύκολο παιχνίδι αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, την βολεύει την ομάδα να παίξει στην κόντρα επίθεση. Οι νέοι παίκτες μπήκαν γρήγορα στην ομάδα, στην ενδεκάδα, ο Μουργκ έχει και το γκολ. Χρειάζονται κι άλλο χρόνο για να γίνουν ακόμη καλύτεροι”.

Για την U19 του ΠΑΟΚ:

“Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν σκληρό, έχει καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, το γκολ που βάλαμε ήταν δουλεμένο στην προπόνηση, μία μέρα πριν τον αγώνα δουλεύουμε στις στημένες φάσεις. Αυτό που δουλέψαμε βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίζουμε. Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα, ο Μιχαηλίδης έκανε προπονήσεις ένα χρόνο με την πρώτη ομάδα και έπαιζε με την Κ19 και τώρα έγινε βασικός. Εχουμε καλή φουρνιά και τα παιδιά πιστεύω πως θα πάρουν ευκαιρίες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε τη νίκη στη Λιβαδειά η Κηφισιά!

Η Κηφισιά κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας...

Μοιράστηκαν βαθμούς και… εντυπώσεις στη Λιβαδειά!

Λεβαδειακός και Κηφισιά έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ