Σάββατο, 14/02/26
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
ΠΑΟΚ

Απρόοπτο με… Ζαμπά στον ΠΑΟΚ! (photo)

Άτυχος στάθηκε ο Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ.

Δεν έχει εξελιχθεί ομαλά η καριέρα του νεαρού στον ΠΑΟΚ, το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος (γεννημένος στις 02/08/1998) δεξιός εξτρέμ αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός της σημερινής προπόνησης.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από την Βραζιλία έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο συμμετοχές την φετινή σεζόν, μία για τα προκριματικά του Champions League και ακόμη μία για την Super League.

 

 

Κατά το περσινό καλοκαίρι, ο Ζαμπά βρέθηκε μια ανάσα από την πόρτα της εξόδου, με πιθανότερο προορισμό την πατρίδα του.

Ωστόσο, η υπόθεση της… αποχώρησης του έμεινε στον “πάγο” και έτσι, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, θα παραμείνει στην Τούμπα.

Ο νεαρός βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2018 στον ΠΑΟΚ και συνολικά έχει δώσει το παρών σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η συμμετοχή του στην ομάδα του Άμπελ Φερέιρα δεν προβλέπεται να είναι ιδιαίτερη… ενεργή, με τον Ζαμπά να έχει εμφανώς τάσεις φυγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Νόα Άλεν “ψάχνεται” για ομάδα και… έχει λόγους!

Την ώρα που άπαντες γράφουν για τον Νόα Άλεν...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

Ήττα για την Εθνική Νέων από την Κροατία!

Στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στην Κροατία η Εθνική...

“Πολύ καλή η δουλειά στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τα όσα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ