ΠΑΟΚ

Απίθανος Τζόλης – “Εκτοξεύτηκε” η αξία του! (photo)

Μια αξέχαστη σεζόν βιώνει ο ταλαντούχος Χρήστος Τζόλης.

Ο νεαρός εξτρέμ έχει καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και δεν λέει να… φύγει.

Μάλιστα, η χρηματιστηριακή του αξία στον ποδοσφαιρικό κόσμο έφτασε στα ύψη!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του μόλις 18χρονου (γεννημένος στις 30/01/2002) ποδοσφαιριστή, όχι μόνο αυξήθηκε, αλλά δεκαπλασιάστηκε, φτάνοντας τα 4 εκατομμύρια ευρώ, από τις 400 χιλιάδες ευρώ.

 

 

Πάντως, το παραπάνω γεγονός δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, καθώς ο Τζόλης αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Οι άνθρωποι του “δικέφαλου του βορρά” του προσφέραν πρόσφατα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο, μέσα στους επόμενους μήνες είναι δεδομένο ότι ο νεαρός θα τραβήξει την προσοχή αρκετών ομάδων του εξωτερικού, οι οποίες, ενδεχομένως, θα είναι σε θέση να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Όπως και να έχει, ο Τζόλης ζει το όνειρο του, καθώς, ερχόμενος από την U19 του ΠΑΟΚ, φέτος, έχει δώσει το παρών σε 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Παράλληλα, πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών και πλέον, βάζει πλώρη για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ!

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στην έδρα του, κόντρα...

Έφυγε με… τετάρτη από τη Λιβαδειά ο Αστέρας!

Νίκη για τον Αστέρα, όπου έφυγε από τη Λιβαδειά,...

Η U17 του Αστέρα πήρε το τρίποντο επί του Λεβαδειακού!

Νίκη για την U17 του Αστέρα, όπου επικράτησε του...

Τρίποντο για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο!

Η ΑΕΚ πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 2-1...

Ένα γκολ και… τρίποντο για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ