ΠΑΟΚ

Απίθανος Τζόλης – “Εκτοξεύτηκε” η αξία του! (photo)

Μια αξέχαστη σεζόν βιώνει ο ταλαντούχος Χρήστος Τζόλης.

Ο νεαρός εξτρέμ έχει καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και δεν λέει να… φύγει.

Μάλιστα, η χρηματιστηριακή του αξία στον ποδοσφαιρικό κόσμο έφτασε στα ύψη!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του μόλις 18χρονου (γεννημένος στις 30/01/2002) ποδοσφαιριστή, όχι μόνο αυξήθηκε, αλλά δεκαπλασιάστηκε, φτάνοντας τα 4 εκατομμύρια ευρώ, από τις 400 χιλιάδες ευρώ.

 

 

Πάντως, το παραπάνω γεγονός δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, καθώς ο Τζόλης αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Οι άνθρωποι του “δικέφαλου του βορρά” του προσφέραν πρόσφατα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο, μέσα στους επόμενους μήνες είναι δεδομένο ότι ο νεαρός θα τραβήξει την προσοχή αρκετών ομάδων του εξωτερικού, οι οποίες, ενδεχομένως, θα είναι σε θέση να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Όπως και να έχει, ο Τζόλης ζει το όνειρο του, καθώς, ερχόμενος από την U19 του ΠΑΟΚ, φέτος, έχει δώσει το παρών σε 8 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 3 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ.

Παράλληλα, πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών και πλέον, βάζει πλώρη για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η U19 του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με… αλλαγές στον πάγκο και πολλά ταλέντα!

Η U19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται στον Βώλακα Δράμας για...

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε Καρέτσα με άρωμα… σουβλατζίδικου!

Επίσημο και με ελληνικό χρώμα...Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με...

Έξι πρωταθλητές της U17 του Παναθηναϊκού υπογράφουν συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U15 του Παναθηναϊκού!

Μπήκε κι η U15 του Παναθηναϊκού σε ρυθμούς νέας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ