Εθνική Ελπίδων (U21)

Αλλαγές στην Εθνική Ελπίδων – Τρεις εκτός και δυο εντός του ρόστερ!

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε στην αντικατάσταση δυο νεαρών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ, παίρνοντας άλλους στη θέση τους.

Η Εθνική Ελπίδων U21 έκανε την πρώτη της προπόνηση ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, του εκτός έδρας αγώνα με τη Λιθουανία στις 08/10 και αυτού με την Κροατία στις 13/10 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Στην αποστολή που είχε ανακοινωθεί για την αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της βαλτικής χώρας, υπάρχουν διαφοροποιήσεις, καθώς ανακλήθηκαν οι προσκλήσεις των Παναγιώτη Ρέτσου, Γιώργου Λιάβα και Θεοδόση Μαχαίρα, ενώ κλήθηκαν οι αμυντικοί Γιώργος Αντζουλάς και Πέτρος Μπαγκαλιάνης, του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη, αντίστοιχα.

O κ. Γιάννης Γκούμας επέλεξε 26 ποδοσφαιριστές για τους δύο προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση.

Δείτε τα 26 ονόματα που είναι στην αποστολή (ΕΔΩ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Καρέτσας έχει προκαλέσει… χαμό στην Ευρώπη!

Μόλις 19 χρονών και ήδη στο στόχαστρο των μεγαλύτερων...

Νίκη για την Εθνική ομάδα κόντρα στο Βέλγιο!

Ιδανική πρεμιέρα στη δεύτερη προκριματική φάση του WU19 EURO...

“Παίζει” η επιστροφή του Κωστούλα στην Ελλάδα!

Ο Μπάμπης Κωστούλας παραμένει αγαπητός στην καρδιά των φιλάθλων...

Ο Κρόος επιστρέφει στην ομάδα που… πέτυχε τα πάντα!

Ο Τόνι Κρόος φαίνεται να ετοιμάζεται να επιστρέψει στη...

Στα ραντάρ Ελληνικών ομάδων ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ο νεαρός κίπερ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας φέρεται να απασχολεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ