Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ (U19)

Υπάρχουν πολλά ταλέντα στον ΠΑΟΚ! (photo)

Ο βοηθός προπονητή της U19 του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε για την ομάδα του, αλλά και γενικά τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι υπάρχει άφθονο ταλέντο.

Ο ίδιος μίλησε αναφορικά με τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει το βήμα παραπάνω.

 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

“Ταλέντα υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, καθώς η ακαδημία έχει πολλά παιδιά με προοπτική για την πρώτη ομάδα ή άλλες ομάδες της Superleague 1. Κάνουμε ότι μπορούμε και δουλεύουμε σκληρά και είναι μεγάλη χαρά για εμάς παιδιά να παίζουν στην Α΄ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν ο Τζόλης και ο Μιχαηλίδης”, ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε επί του θέματος:

“Για τον Τζόλη δεν ήταν εύκολο στην αρχή και είναι θέμα το πως θα ξεκινήσεις. Εχει το γκολ και έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Να μην πάρει αέρα αλλά είναι πολύ δουλευταράς και δεν τον φοβάμαι.

 

Αριστερό στόπερ όπως ο Μιχαηλίδης δύσκολα βρίσκεις. Πέρσι βλέπαμε τον Μιχαηλίδη λίγο στεναχωρημένο που δεν έπαιζε στην πρώτη ομάδα. Εμείς του λέγαμε ότι δεν θα είχε πρόβλημα και ότι θα έφτανε όπου άξιζε. Ο ίδιος μας έλεγε δεν ξέρω αν έχω θέση στην ομάδα, αλλά λίγους μήνες μετά έφτασε να παίζει βασικός. Θέλει πολλή δουλεία για όλα τα παιδιά και να δουλεύουν τη νοοτροπία που έχουν. Χρειάζεται να είναι όλα τα παιδιά στην προπόνηση και να μην είναι σαν παιδική χαρά”.

Αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στην Μπενφίκα:

“Ολοι ξέρουμε ότι η Μπενφίκα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που κάθε χρόνο έχει ευρωπαϊκές παραστάσεις και μπορεί ο ΠΑΟΚ να περάσει το εμπόδιο της”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...