Γερμανία

“Τσίμπησε” τον 16χρονο… Σάντσο η Ντόρτμουντ! (photo)

Επενδύει διαρκώς στο μέλλον της η Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί έχουν μία μεγάλη παράδοση στην εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών και αποκτούν κάθε χρόνο σπουδαία ταλέντα από όλον τον κόσμο.

Αυτή τη φορά “τσίμπησαν” έναν ταλαντούχο επιθετικό από την Μάντσεστερ Σίτι. Πριν από λίγη ώρα, η Μπορούσια ανακοίνωσε την μεταγραφή του 16χρονου Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς (γεννημένος στις 08/08/2004).

Ο νεαρός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ακαδημία των “πολιτών”, ωστόσο θεώρησε πως οι “κιτρινόμαυροι” ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Μία κίνηση που φέρνει σε δύσκολη θέση την Σίτι, καθώς έχασε ακόμη ένα ταλέντο τους από τη Ντόρτμουντ, έπειτα από την μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο.

Υπενθυμίζεται πως η γερμανική ομάδα είχε αποκτήσει τον πιτσιρικά από τους “πολίτες” το 2017, έναντι 7,84 εκατομμυρίων ευρώ και μέσα σε τρία χρόνια έγινε ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα στην ποδοσφαιρική αγορά.

Κάτι που θέλει να κάνει και τώρα. Ο Γκίτενς αρχικά θα αγωνιστεί στην U19 και στην συνέχεια αν πείσει με την απόδοση του, θα ανέβει στην πρώτη ομάδα.

Δείτε την ανακοίνωση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι της U19 του Ολυμπιακού! (vid)

Άσχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό,...

Όλα δείχνουν… ξανά τον Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όταν ο Χοσέ Φελίξ Ντίαθ μιλά για τη Ρεάλ...

Ιταλικό ενδιαφέρον για τον Χρήστο Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει να τραβά βλέμματα από όλη...

Ο 15χρονος Έλληνας που συνεργάζεται με τη NASA!

Υπάρχουν παιδιά που ξεχωρίζουν και ένα από αυτά ειναι...

Πόσοι τα καταφέρνουν; – Η σκληρή αλήθεια πίσω από τα όνειρα των Aκαδημιών!

Οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι μόνο ένα πολύ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ