Ξάνθη

“Τσιμπάει” νεαρό πορτιέρο από την Κύπρο η Ξάνθη! (photo)

Ενίσχυση από την… Μεγαλόνησο για την Ξάνθη.

Οι Ακρίτες προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν στην Super League 2, έπειτα από 31 χρόνια παρουσίας τους στα “μεγάλα” σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και σκοπεύουν να ενισχύσουν τα γκολπόστ με έναν νεαρό πορτιέρο από την Κύπρο.

 

 

Ο λόγος για τον 20χρονο Στυλιανό Κωνσταντίνου (γεννημένος στις 26/11/1999). Ο ταλαντούχος κίπερ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας το περασμένο καλοκαίρι και ετοιμάζεται να ανηφορίσει στην Ελλάδα για τη Ξάνθη.

Στην ομάδα από τη Λευκωσία αγωνίστηκε για τρία χρόνια από το 2017 και φόρεσε τη φανέλα της συνολικά για έξι παιχνίδια, ενώ στο παρελθόν υπήρξε δύο φορές διεθνής με την U19 της Κύπρου.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν καταλήξει σε συμφωνία και η νέα σεζόν αναμένεται να τον βρει στη Ξάνθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι κλήσεις του Ταουσιάνη για Μάλτα και Γερμανία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 24...

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για τα προκριματικά του EURO!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Βασίλης Παπαδάκης, απηύθυνε πρόσκληση...

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Κορασίδων στο EURO!

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 5-0 από την αντίστοιχη της...

“Εξάστερη” εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 6-0...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ