Ιταλία

Το… τερμάτισε η Ίντερ – Πήρε πίσω νεαρό της λίγες μέρες μετά την πώληση του! (vid)

Δεν άντεξε και πολύ μακριά από το αστέρι της η Ίντερ.

Οι “νερατζούρι” βρίσκονται από στην επικαιρότητα στην Ιταλία, καθώς πήραν πίσω ταλέντο τους από την Τζένοα 18 μέρες αφότου τον είχαν παραχωρήσει με μεταγραφή.

Όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα ο 21χρονος Αντρέα Πιναμόντι (γεννημένος στις 19/05/1999) γύρισε και πάλι στο Μιλάνο, έπειτα από την πώληση του στην Τζένοα στη 1 Σεπτεμβρίου.

Έπειτα από τον δανεισμό του την περσινή σεζόν, οι “κυανέρυθροι” ενεργοποίησαν τη ρήτρα αγοράς των 19,5 εκατομμύριων ευρώ και τον έκαναν δικό τους στην πρώτη μέρα του μήνα.

Ωστόσο οι Μιλανέζοι μάλλον δεν άντεξαν χωρίς εκείνον και στις 18 Σεπτεμβρίου τον πήραν πίσω με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διατηρούσε οψιόν επαναγοράς του και αποφάσισε να την ενεργοποιήσει, με τον Πιναμόντι να φορά και πάλι τα “νερατζούρι”, ενώ εκείνος περίμενε να ξεκινήσεις της υποχρεώσεις του με τη Τζένοα.

Την περσινή σεζόν ο ταλαντούχος επιθετικός σκόραρε 7 φορές σε 34 αναμετρήσεις με τον σύλλογο από τη Γένοβα.

Δείτε τον σε δράση:

 

https://www.youtube.com/watch?v=eqRfYXXyQ0c

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κληρώνει σήμερα για ΠΑΟΚ στο UEFA Youth League!

Γνωστό έγινε σήμερα (1/9) το "μονοπάτι" της U19 του...

Μεταγραφή από το Άργος για τον Αστέρα!

Μια ακόμη μεταγραφή-έκπληξη έρχεται να ενισχύσει τις ακαδημίες του...

Πήρε νεαρό από την Βέροια ο Άρης!

Μια μετακίνηση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου βήματος...

Πρεμιέρα με τρίποντο για την U17 της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν στη Super League...

Με το… δεξί στη Super League U17 ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία δυσκολία και επικράτησε του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ