Viral

Της… μιλάει της μπάλας ακόμη και στα 35 του ο Ρονάλντο! (vid)

Δεν νιώθει από ηλικίες ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπορεί ο Πορτογάλος να διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο δεν φαίνεται να ξεχνάει τα “μαγικά” του.

Ο αστέρας της Γιουβέντους διατηρεί στο ακέραιο τις ικανότητες του και δείχνει πως της… μιλάει της μπάλας ακόμη και σε αυτήν την ηλικία.

Γεγονός που φάνηκε και στην πρόσφατη προπόνηση της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο τηλεοπτικός φακός της UEFA κατέγραψε τον Ρονάλντο να κάνει “τσαλιμάκια” με την μπάλα κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των Ιβήρων πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην Σουηδία.

Αυτό το σκηνικό βέβαια μπορεί να “πιαστεί” και ως προάγγελος αυτών που θα ακολουθήσουν απόψε το βράδυ, καθώς ο Κριστιάνο αναζητά το 100ο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας σε 165 αναμετρήσεις.

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

Ιδανική η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος...

Άρχισαν τα… “όργανα” στη Ρεάλ με τον Μπαπέ – Εκνευρισμένος και… κατηγορεί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ