Πορτογαλία

Θετικός στον κορονοϊό… ταλεντάκι της Μπενφίκα – Εκτός με ΠΑΟΚ! (photo)

Χωρίς ένα “αστεράκι” της θα πρέπει να ταξιδέψει για την Ελλάδα η Μπενφίκα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Ο κορονοϊός χτύπησε το… κουδούνι και της Μπενφίκα!

Συγκεκριμένα, ο Μίλε Σβίλαρ διαγνώσθηκε με τον ιό και όπως είναι εύκολα κατανοητό, θα απουσιάσει από το επερχόμενο παιχνίδι του Champions League με τον ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 27/08/1999) πορτιέρο θα τεθεί σε καραντίνα, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως από την… περιπέτεια υγείας του.

 

 

Ο νεαρός αποτελεί την δεύτερη επιλογή για την εστία της Μπενφίκα, η οποία τον απέκτησε από την βελγική Άντερλεχτ, το καλοκαίρι του 2017.

Κατά την σεζόν 2019/20, ο ταλαντούχος τερματοφύλακας έδωσε το παρών σε 20 παιχνίδια του πορτογαλικού πρωταθλήματος, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του στα 6 από αυτά.

Η απουσία του από το παιχνίδι των προκριματικών του Champions League με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι… αισθητή, όμως, όπως και να έχει, στην Μπενφίκα πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Βέλγου διεθνή με την U21 της πατρίδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελληνικό ενδιαφέρον για τον νεαρό Αλεξίου!

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα που αναμένεται να...

“Το τέλος μου πλησιάζει, παίζω για… όλες τις γενιές”!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αψηφά τον χρόνο. Στα...

H ΑΕΚ πήρε ταλεντάκι για την U13 της!

Η συνεργασία του Φοίβου Κρεμαστής με την ΑΕΚ συνεχίζει...

Κυριάρχησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Σλάβια!

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Σλάβια Πράγας...

Κάνει φιέστα με… ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ!

Το Σάββατο 3 Μαΐου, στις 17:00, οι εγκαταστάσεις της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ