Ιταλία

Τελεσίγραφο από Ντοναρούμα – Ή τόσα ή… τέλος! (photo)

Δεν κάνει ούτε… βήμα πίσω ο Τζίτζι Ντοναρούμα.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας (γεννημένος στις 25/02/1999) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μίλαν για την ανανέωση του συμβολαίου του και είναι πρόθυμος να τα “τινάξει” όλα στον αέρα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corrierre Della Serra, ο νεαρός δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την προσφορά των “ροσονέρι”.

Ο Ντοναρούμα φιλοδοξεί να αμείβεται με ένα αρκετά πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο και έχει δώσει τελεσίγραφο στην διοίκηση των Μιλανέζων.

 

 

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο ταλαντούχος πορτιέρο δεν πρόκειται να “μαλακώσει” την στάση του και έχει δώσει εντολή στον εκπρόσωπο του να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Εξέλιξη που πιέζει ασφυκτικά την Μίλαν. Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θελήσει.

Δυστυχώς όμως για την ιταλική ομάδα, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα πράγματα, καθώς οι απαιτήσεις του βαραίνουν τα άδεια ταμεία του συλλόγου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσημη η επιστροφή Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ – Αναλαμβάνει την U19!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιστρέφει στον ΠΑΟΚ — αυτή...

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ