Ισπανία

Τελειωμένη υπόθεση – Υπογράφει νεαρό “αστεράκι” η Μπάρτσα! (photo/vid)

Μια ανάσα από ένα… διαμαντάκι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται η Μπάρτσα.

Μπορεί να άργησε, ωστόσο… ενισχύθηκε.

Ως γνωστόν, η Μπάρτσα τα έχει βρει σε όλα με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Σερζίνιο Ντεστ, με τις δύο ομάδες να δίνουν τα “χέρια” για ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ από την Αμερική είχε να επιλέξει ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπάρτσα, με την δεύτερη να αποτελεί, τελικά, την επιλογή του.

 

 

Μάλιστα, ο νεαρός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Βαρκελώνη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, με τον τελευταίο να παρακολουθούσε αρκετό καιρό τον πιτσιρικά.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 03/11/2001) αμυντικός είναι διεθνής με την πατρίδα του και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στην συγκεκριμένη θέση, με τον Άγιαξ να τον προωθεί στην πρώτη του ομάδα, μόλις την περασμένη σεζόν.

Στον “Αίαντα” βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2019 και πριν ακριβώς έναν χρόνο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα.

Συνολικά έδωσε το παρών σε 38 εμφανίσεις, σημειώνοντας 2 γκολ, ενώ μοίρασε και 6 τελικές πάσες.

Δείτε τον Ντεστ, ο οποίος… εντοπίστηκε στην Βαρκελώνη χθες το βράδυ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Σόκαρε” την Εθνική μας η Σερβία στο φινάλε!

Ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ήταν αρκετό,...

Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Μουντιάλ U17!

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, στην εναρκτήρια ημέρα αγώνων του...

Από τα… λημέρια του Κωστούλα “χτύπησε” ταλεντάκι ο Παναθηναϊκός!

Στην απόκτηση του νεαρού μέσου Δημήτρη Μπλέτσας προχώρησε ο...

Δοκιμάζει δυο ταλεντάκια η Καλαμάτα!

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου στα...

Κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ομάδα Νέων στο EURO U19!

Η Εθνική Νέων (U19) ρίχνεται την Τετάρτη 03/06 στις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ