ΑΕΚ

Στην πρώτη… γραμμή με Λαμία ο Γκαρσία! (photo)

Με τον Λιβάι Γκαρσία πρόκειται να παραταχθεί απόψε η ΑΕΚ.

Η “ένωση” αντιμετωπίζει στις 20:30 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Super League και αναμένεται να ξεκινήσει με τον 22χρονο επιθετικό στο αρχικό σχήμα για το 2 στα 2.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένο τον Μάσιμο Καρέρα όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης.

 

 

Έτσι ο Γκαρσία θα καταγράψει την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα των “κιτρινόμαυρων” και ενώ μόλις την περασμένη Πέμπτη πραγματοποίησε την “παρθενική” του συμμετοχή κόντρα στην Σέντ Γκάλεν.

Πρόκειται για μία σπουδαία εξέλιξη για τον ίδιο, καθώς με το “καλημέρα” αποκτά ρόλο βασικού στον “δικέφαλο”.

Υπενθυμίζεται πως ο φέρελπις ποδοσφαιριστής κόστισε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, μέχρι το 2025.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλέντο και του έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον νεαρό Ιωάννη Νέτο και του...

Αυτή θα είναι η νέα εκτός έδρας φανέλα της Εθνικής ομάδας!

Πριν λίγες ημέρες, είχε ανακοινωθεί η νέα φανέλα της...

Στο “μάτι” του Παναθηναϊκού ταλέντο από τη Βέροια!

Ένα νέο ταλέντο έχει βάλει στο στόχαστρο του ο...

“Ήθελα να παίζει ο Κάτρης – Τι συνέβη με Κολοσκάμη και έφυγε”!

Ο πρώην διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, μίλησε για...

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Σερβίας!

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ