ΑΕΚ

Στην έξοδο για… ευκαιρίες τρεις νεαροί της ΑΕΚ – Ποιους κρατάει; (photos)

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά συνολικά τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν από την ΑΕΚ, με έναν και μόνο στόχο.

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, οι “κιτρινόμαυροι” κανονίζουν το καθιερωμένο… ξεσκαρτάρισμα, προκειμένου να “αδειάσει” το ρόστερ από μη επιθυμητούς ποδοσφαιριστές από τον προπονητή.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που απλά θα αποχωρήσουν προκειμένου να πάρουν περισσότερα παιχνίδια.

Αυτοί, για την ώρα, φαίνεται να είναι τρεις νεαροί στην ΑΕΚ.

Πρόκειται για τον 21χρονο (γεννημένος στις 08/02/1999) δεξιό εξτρέμ Χρήστο Γιούση, τον επίσης 21χρονο (γεννημένος στις 17/07/1999) Πάρη Μπάμπη και τον 22χρονο (γεννημένος στις 16/07/19998) Γιώργο Γιαννούτσο.

 

 

Αρχικά, ο Γιούσης βρίσκονται κοντά στην Παναχαϊκή, ενώ τόσο ο Μπάμπης όσο και ο Γιαννούτσος βρίσκονται μια ανάσα στην Δόξα Δράμας.

Από την άλλη μεριά, ο Μάσιμο Καρέρα πρόκειται να δώσει ευκαιρίες σε ακόμη τρία… ταλεντάκια των ακαδημιών του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο Έλληνες διεθνής με την Εθνική Ελπίδων U21 και έναν επίσης διεθνή με την Εθνική Ελπίδων U19.

Ο 19χρονος μέσος (γεννημένος στις 20/12/2000) Γιάννης-Φοίβος Μπότος και ο 20χρονος επιθετικός Θεοδόσης Μαχαίρας (γεννημένος στις 09/05/2000) αναμένεται να παραμείνουν στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, με τον προπονητή να έχει δουλέψει μαζί τους στην καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά και το γεγονός ότι είναι διεθνής με την ομάδα του Γιάννη Γκούμα έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

 

 

Επιπλέον, το τρίτο όνομα είναι αυτό του 19χρονου (γεννημένος στις 29/10/2000) δεξιού μπακ Κωνσταντίνου Σταμούλη, ενώ και ο 18χρονος Σλοβένος κεντρικός αμυντικός, Ζίγκα Λάτσι, που αποκτήθηκε φέτος, θα πάρει τις… ευκαιρίες του.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η τύχη των Ευθύμη Χριστόπουλου (20 ετών, γεννημένος στις 20/09/2000) και Γιάννη Σαρδέλη (19, ετών, 03/11/200)) είναι άγνωστη, καθώς, ο πρώτος αποτελεί μια ακόμη εναλλακτική λύση στην επιθετική γραμμή, ενώ ο δεύτερος είναι τραυματίας και θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τον ερχόμενο Οκτώβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΠΑ

“Δεν ήθελα να φύγω από την Μπαρτσελόνα” – Ανακοίνωσε…...

Ο Αργεντινός αστέρας αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αλλά και το πότε θα...
Εθνική Ανδρών

“Δεν είναι αποτυχία, είναι βήματα προς την επιτυχία”!

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί κόντρα στη Γεωργία, με αποτέλεσμα να επικρατεί απογοήτευση. Ο Οδυσσέας...
ΠΑΟΚ

“Ενα εξωπραγματικό ταλέντο”!

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο του ταλέντο, λέγοντας τα καλύτερα λόγια. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε...
Παναθηναϊκός

Τσεκάρει ταλέντο της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του νεαρού Τούρκου ποδοσφαιριστή, που ξεχώρισε ο Φατίχ Τερίμ. Όπως υποστηρίζει...
UEFA

Νέοι τρόποι διεξαγωγής για τις Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της...

Η έκδοση 2024/25 του UEFA Champions League θα έχει νέα μορφή. Εξηγούμε τι θα αλλάξει, τι θα...