Λεβαδειακός

Στα “πράσινα” νεαρό αστέρι του ΠΑΟΚ! (photo)

Αποχαιρετά ακόμα ένα ταλέντο του ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς συνηθίζουν να επιλέγουν τον δρόμο του δανεισμού και έχουν καταλήξει στην παραχώρηση του Αντώνη Γαϊτανίδη.

Ο 20χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 18/03/2000) δεν έπεισε τον Άμπελ Φερέιρα για την παραμονή του και πρόκειται να παραχωρηθεί ως δανεικός στον Λεβαδειακό.

 

 

Οι Βοιωτοί έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον “δικέφαλο” του βορρά και έτσι ο νεαρός θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 και αυτή την σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γαϊτανίδης έχει καταγράψει ήδη την πρώτη του συμμετοχή με τους “πράσινους”, έστω και με ανεπίσημη μορφή, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 66′ του χθεσινού φιλικού κόντρα στα Τρίκαλα.

Τέλος ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε δοθεί και πάλι δανεικός την περσινή σεζόν στον Απόλλων Σμύρνης, με τον οποίον όμως σημείωσε μόλις μία εμφάνιση, λόγω της πρόωρης διακοπής του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Γιουνάιτεντ πάει για… μεγάλη κίνηση με το πουλέν της Μπάρτσα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει παίκτες για περαιτέρω ενίσχυση. Ειδικά...

Ο ΟΦΗ στην… κορυφή της Ελλάδας για τη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών από την ακαδημία!

Μια αποκαλυπτική στατιστική έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί...

Κατέρρευσε για… δεύτερη φορά στο γήπεδο ο Μουσιάλα!

Έντονη ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του...

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τις… αλλαγές στην U19 του!

Το τεχνικό επιτελείο της U19 του Πανιωνίου ανακοίνωσε η...

Ο ΠΑΟΚ πήρε ταλεντάκι από συνεργαζόμενη Ακαδημία!

Ένα ακόμη "παιδί" της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ