Παρασκευή, 26/12/25
Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, 2025
Λεβαδειακός

Στα “πράσινα” νεαρό αστέρι του ΠΑΟΚ! (photo)

Αποχαιρετά ακόμα ένα ταλέντο του ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς συνηθίζουν να επιλέγουν τον δρόμο του δανεισμού και έχουν καταλήξει στην παραχώρηση του Αντώνη Γαϊτανίδη.

Ο 20χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 18/03/2000) δεν έπεισε τον Άμπελ Φερέιρα για την παραμονή του και πρόκειται να παραχωρηθεί ως δανεικός στον Λεβαδειακό.

 

 

Οι Βοιωτοί έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον “δικέφαλο” του βορρά και έτσι ο νεαρός θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 και αυτή την σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γαϊτανίδης έχει καταγράψει ήδη την πρώτη του συμμετοχή με τους “πράσινους”, έστω και με ανεπίσημη μορφή, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 66′ του χθεσινού φιλικού κόντρα στα Τρίκαλα.

Τέλος ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε δοθεί και πάλι δανεικός την περσινή σεζόν στον Απόλλων Σμύρνης, με τον οποίον όμως σημείωσε μόλις μία εμφάνιση, λόγω της πρόωρης διακοπής του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ταλεντάρα της Λάρισας που έχει πάρει τα “μυαλά” της Big4!

Η Λάρισα συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη φήμη της ως...

Δημοσίευμα – βόμβα για ενδιαφέρον της Ρεάλ για νεαρό Έλληνα!

Ένα δημοσίευμα συνδέει την Ρεάλ Μαδρίτης με έναν ταλαντούχο...

Δυο Ελληνόπουλα στη λίστα με τα… κορυφαία ταλέντα του κόσμου!

Δυο δικά μας παιδιά ξεχωρίζουν στη λίστα με τα...

“Χαμός” για τον νεαρό Καρέτσα από μεγάλες ομάδες!

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Καρέτσας έχει μπει... σε λίστες και...

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ “παλεύουν” για νεαρό από το Καζακστάν!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν βάλει στο... στόχαστρο τους τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ