Αγγλία

Σούπερ “ταλεντάκι” από την Γαλλία… χτυπάει η Λέστερ! (photo/vid)

Ένα… ταλεντάκι από την Γαλλία φαίνεται ότι έχει βάλει στο μάτι η Λέστερ.

Οι “αλεπούδες” θέλουν μεν να ενισχυθούν στην άμυνα, ωστόσο, επιθυμούν παράλληλα να εμπλουτίσουν τον νεανικό τους στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports, η Λέστερ βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του Γουέσλι Φοφανά.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 17/12/2000) κεντρικός αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Σεντ-Ετιέν και θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του γαλλικού ποδοσφαίρου.

 

 

Κατά την περσινή σεζόν, έδωσε το παρών σε 24 παιχνίδια με την γαλλική ομάδα, σημειώνοντας μάλιστα 2 γκολ.

Ο αγγλικός σύλλογος δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά με την μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, στην Σεντ-Ετιέν θα ήθελαν να παραχωρήσουν το νεαρό… αστεράκι τους με ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατομμυρίων λιρών.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Φοφανά, απασχολεί και την Μίλαν, η οποία όμως δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη κίνηση για την απόκτηση του.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=FIA0ygpx1aA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε την… πρωτιά στην Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέτυχε μια σημαντική διάκριση, καθώς...

Ευρεία νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού!

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε μια μεγάλη εμφάνιση και...

Όλα “Χ’ στο Περιστέρι, για Ατρόμητο και ΠΑΟΚ!

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ "κόλλησαν" στο 1-1, παρά τις ευκαιρίες...

“Χ”ορταστική ισοπαλία για Ολυμπιακό και Άρη!

Ισοπαλία για Ολυμπιακό και Άρη με σκορ 3-3, για...

Μοιράστηκαν… γκολ και βαθμούς, Παναιτωλικός και ΑΕΚ!

Παναιτωλικός και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, στο παιχνίδι της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ